Moborobo ile Android Telefonları Yönetin

      Yorum yok Moborobo ile Android Telefonları Yönetin

Moborobo isimli program Android telefonlarınızı bilgisayarınız üzerinden yönetmeyi sağlıyor. Yönetme kelimesini biraz açmak lazım tabii. Telefonunuzda kayıtlı kişileri organize edebilir, sıralayabilir ve bilgisayarınızda bu program yoluyla yedekleyebilirsiniz. Ayrıca klavye ile yazma rahatlığı içerisinde birkaç tıklamayla onlarca kişiye kolayca mesajlar yollayabilirsiniz. (Özellikle bayram, kandil vb. mesajlarda olduça işimi görüyor benim.) Son eklenen özellikler sayesinde Andorid telefonunuzdan iPhone’lara ya da tam tersi bir biçimde rehberinizde kayıtlı kişileri kopyalayabilirsiniz.

Android programı olan Mobo Launcher’la ilgili tema ve arkaplan güncellemelerini de program üzerinden yapabiliyorsunuz. Ayrıca telefonunuzla bilgisayarınız arasında senkronizasyon desteğiyle; resim, video gibi paylaşımlar yapabiliyor, dosya yöneticisi ile telefonunuzdaki dosyalara kolayca erişebiliyorsunuz.

Son versiyonuna eklenen özellikler yardımıyla, telefonunuzla ilgili genel bilgilere ulaşabiliyor, Outlook programında kayıtlı olan kişileri telefona aktarma ya da tam tersini yapabiliyor, geliştirilmiş bağlantı yöneticisi yardımıyla program ile telefonunuzu daha kolay eşleştirebiliyor, telefonunuzun ekran görüntüsünü kolayca kaydedebiliyorsunuz.

Programla ilgili bilgi vermemin temel amacı, kendi bilgisayarımda da bu programı kullanıyor olmam. Android cihazlarla uyumlu bilgisayar programları bulmak belki çok zor değil, ama Moborobo programının ücretsiz ve gelişmeye açık yapısı android sistemli telefon sahiplerinin işlerini bayağı kolaylaştırıyor.

Bilgisayarınıza indirmek için:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.