Yeni Nesil Kâhinler(!)

      Yeni Nesil Kâhinler(!) için 8 yorum

Malum, internet artık hayatımızın bir parçası. Fakat bu parça biraz fazlaca bizle içli dışlı olmuş durumda. Özellikle sosyal mecrada gerçek kimliklerini kullanan kişiler, en iyi arkadaşlarından tutun da kullandıkları bankaya kadar aklınıza gelebilecek bütün bilgileri paylaşıyorlar. İyi niyetle ve kendini tanıtma amacıyla ortaya konan bu davranışlar belirli bir süre sonra kendi kuyusunu kazan insanlar topluluğunu ortaya çıkarır duruma geldi. Yukarıdaki videoyla karşılaştığımda bu durumun hayatımızın ne kadar büyük bir parçası olduğunu ve aslında tedbirlerini almazsak güvenlik açısından birçok sıkıntı yaşayabileceğimizin bir göstergesi olduğunu daha iyi anladım. Bakalım siz de bana hak verecek misiniz?

Yeni Nesil Kâhinler(!)” hakkında 8 yorum:

  1. Müfred

    Bu rahatsız edici ve korkunç bir şey gibi görünebilir fakat bir kaç kişinin sizin hakkınızda bir şeyler bilmesi o kadar da önemli değil. Hz. Allah yaptığımız, konuştuğumuz herşeyi biliyor ve bunların hepsi kayıt altında. Hepsi birgün karşımıza çıkacak. Esasen endişe duyulması gereken de bu.

    Cevapla
    1. zaferb Metnin yazarı

      Yorumunuz için teşekkürler. Videoda ele alınmak istenen kişisel güvenlikle ilgili daha çok. Onun dışında kişinin vicdanı onu yanlış yapmaktan alıkoymaya yetmelidir zaten.

      Cevapla
    1. zaferb Metnin yazarı

      Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Teknolojinin hayatımızla ilgili sınırlarını çizmekte gün geçtikçe zorlanıyoruz maalesef.

      Cevapla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.